Nordre Fokserød

Nordre Fokserød 14 - Byggetrinn 2

Område

Avkjørselen til Torp Flyplass

areal

2 303 m2

Status

Byggestart

Planlagt byggestart

April 2017

Last ned prospekt
Nordre Fokserød blir et fleksibelt og tiltalende næringsbygg som er tegnet i tre etasjer med en sidefløy som vil bli prosjektert som et kombinasjonsbygg. Byggefasen er delt opp i 2 trinn. Trinn 1 er planlagt ferdigstilt november 2016.

Om prosjektet

Nordre Fokserød blir et fleksibelt og tiltalende næringsbygg som er tegnet i tre etasjer med en sidefløy som vil bli prosjektert som et kombinasjonsbygg. Det blir særlig tilrettelagt for virksomheter med fokus på kommunikasjon og miljø.

Næringsbygget skal bli et av områdets fremste lavenergibygg med energiklasse A. Vegger, tak og vinduer er planlagt med svært god tetthet og isolasjonsevne. Ventilasjonsløsningene skal sikre godt inneklima. Elektrisitetsbehovet til belysning er redusert gjennom effektiv utnyttelse av dagslys og bruk av energieffektive belysningssystemer, styrt etter behov. Utvendig solavskjerming og innvendige løsninger, bidrar til redusert kjølebehov på sommeren. Bygget skal BREEAM-sertifiseres med ambisjon om BREEAM-Nor klassifisering Excellent.

Beliggenheten er ideell for både kunder, leverandører, samarbeidspartnere- og ikke minst de ansatte. Medarbeidere fra en rekke byer og tett befolkede områder vil få kort- og rask vei til og fra jobb. Kollektivtransportdekningen er også meget god.

Fakta om eiendommen

Adresse:
Nordre Fokserød 14
By:
Sandefjord
Tomteareal:
6 629 kvm
Største leietaker:
KPMG
Arkitekt:
Morten Jahren

Miljøprofil

  • Energiklasse: A
  • BREEAM-Nor sertifisert
  • Kildesortering
  • Sykkelparkering
  • Ladestasjoner for elbiler
  • Nærhet til offentlig kommunikasjon

Transport og kommunikasjon

Eiendommen ligger direkte i tilknytning til E18 på Nordre Fokserød. 4-felts motorvei og ny trafikk-maskin i Fokserødkrysset fører til meget god flyt i trafikken. For den som foretrekker å reise med tog er det en stasjon i direkte tilknytning til Torp Sandefjord Lufthavn. Det er kun få minutter med bil til Nedre Fokserød 14 fra Torp. Det er videre meget godt busstilbud på Fokserød. Både lokale, regionale og langdistanse ekspressbusser som Sørlandsekspressen, Konkurrenten og Time eks¬pressen stopper like ved. Maks 3 min gange fra holdeplass.

KontaktHold meg oppdatert i om næringslokaler

Tilbake til prosjekter