Sosialt engasjement

Life is so much brighter when we focus on what truly matters

Det ligger noe fram i tid før vi har ressurser til å forvalte vårt eget fond som alene jobber med veldedige formål. Samtidig er det en målsetning som motiverer oss til å vokse ytterligere.

Vi finner stor inspirasjon i arbeidet til blant annet Ferds Sosiale Entrepenører, Stordalen Foundation, The Bill and Melinda Gates Foundation og Olav Thon Stiftelsen, for å nevne noen.

Én dag vil the R8 Foundation ikke lenger bare være en drøm og motivasjon som holder oss gående, men en virkelighet. I mellomtiden jobber vi så godt vi kan med å bidra lokale aktører med riktig engasjement og gjennomføringsevne.

2015
Desember
R8 støtter hastefødsel på Filippinene

R8 støtter hastefødsel på Filippinene

Young Life Foundation er en non-profit organisasjon som ble etablert i 2007 i Cebu City på Filippinene av nordmannen Finn T. Wattenberg. Deres fokus er å hjelpe underpriviligerte barn med blant annet mat, klær, medisiner, operasjoner og skolegang, uavhengig av barnets rase og religion. I November 2012 åpnet de sitt første barnehjem House of Dreams. Deres visjon er å hjelpe så mange barn som mulig til å få en bedre og tryggere hverdag, gi barna utdannelse og la dem få et fullverdig liv. R8 er med og støtter en hastefødsel og får være med å redde lille Isabelle. Ønsker du også å støtte The Young Life Foundation, se mer informasjon på: www.younglifeph.com

2015
Oktober
Støtter idretten i Telemark og Skien Grane

Støtter idretten i Telemark og Skien Grane

Membraen på kunstgressbanen til Skienslaget Grane viser seg og ikke være tett. Selskapet som la kunstrgressbanen har gått konkurs, og millionregningen tilfaller klubben. Det blir satt i gang en storstilt redningsaksjon for den lokale idrettsklubben, og R8 støtter klubben med til sammen 20 000 kr. (Foto: Stine Hansen Bakkebø - NRK)

2015
August
R8 sponser penger og blokkfløyter til the Good Hope Organization i Tanzania

R8 sponser penger og blokkfløyter til the Good Hope Organization i Tanzania

The Good Hope er non-profit skole i Kilimanjaroregionen som drives av frivillige og som utelukkende jobber med å hjelpe barn til å få en utdannelse. Utdannelse i Tanzania er ingen rett, og svært mange barn faller utenfor skolesystemet da de færreste familier har råd til å betale for en ordentlig skolegang. R8 gruppen tror på utdanning som det første steget mot en bærekraftig framtid for verdens utviklingsland og ønsket å bistå the Good Hope og jobben de gjør. Ønsker du også å støtte The Good Hope Organization, se mer informasjon på: www.goodhopesupportmoshi.org

2015
Juni
R8 støtter et fotballag fra Kenya

R8 støtter et fotballag fra Kenya

Colourful Friendship Team United er et samarbeid mellom Stiftelsen SANA, MYSA (Mathare Youth Sports Association), MYSAs venner i Norge, Norges Fotballforbund og Norsk Fotballtrenerforening. Sistnevnte står i spissen for prosjektet. Åtte norske 15-åringer har vært i Afrika for å lære, og i årets Norway Cup danner de lag med åtte kenyanske gutter. Gjennom prosjektleder og trener Tarjei Dale, støtter R8 det Kenyanske laget med drakter og utstyr til oppholdet på Norway Cup. (Foto: Pernille Ingebretsen - Aftenposten )

2015
Mars
R8 støtter Kreftforeningen

R8 støtter Kreftforeningen

Skiens-duoen Hansen/Randow lagde låten "If I Knew" til inntekt for Kreftforeningen. R8 Gruppen sponser innspillingen av sangen i studio. (Foto: Hanne Findal - Varden)

2014
Juni
R8 gruppen støtter Sana Stiftelsen

R8 gruppen støtter Sana Stiftelsen

R8 gruppen støtter Sana Stiftelsen etter initiativ fra tidligere Odd spiller Tarjei Dale med diverse fotballdrakter/utstyr til deltakelsen under Norway Cup 2014. Sana Stiftelsen jobber sammen med SSYSA (South Sudan Youth Sports Association) Det var en milepæl for stiftelsen å få et lag fra Sør Sudan til Norway Cup. Det er flere ulike stammer i Sør Sudan, noe som gjør at landet er preget av store konflikter. Stiftelsen som er ansvarlig for fotballen har tatt ut spillere både etter dyktighet og etter hvilken stamme de tilhører. Målsetningen er å skape toleranse og respekt på kryss av kulturell tilhørighet. (Foto: Morten Skifjeld - Varden)

Tilbake til samfunnsansvar